Makkelijk bereikbaar

 Persoonlijke service

Lid van Bovag

24/7 tanken

Historie

Meer dan 50 jaar ervaring, 50 jaar kennis, 50 jaar aandacht voor auto’s. Autobedrijf Krabbe is in 1968 opgericht door Benny Krabbe en kent een rijke historie. Benny is gestart in een oud schuurtje met de reparatie van en handel in voornamelijk Opels. In 1972 is het eerste gedeelte van de huidige werkplaats gebouwd en is het tankstation gerealiseerd. In de loop der jaren is het autobedrijf verder uitgebouwd en gemoderniseerd.

Kernwaarden

Vanaf de oprichting is persoonlijke aandacht één van de kernwaarden van Autobedrijf Krabbe. Daarnaast vinden wij service, vakkundigheid, betrouwbaarheid, persoonlijk contact en korte lijnen erg belangrijk.

Visie

Het vervullen van alle denkbare automobiel wensen en behoeften van de klant.

Missie

Autobedrijf Krabbe komt voort uit een jarenlange bedrevenheid en vaardigheid in automobiliteit waarbij de klant centraal staat. Wij koppelen een betrokken en persoonlijke relatie met de klant aan onze kennis, kunde en ontwikkeling. Wij zetten in op kwaliteit en persoonlijke service. Dit alles in de beleving van een dorpsgarage.

Heeft u een vraag, op zoek naar een auto of wilt u meer weten over Autobedrijf Krabbe?

Stuur een mailOf bel ons

Maak kennis met ons team

Stephan Krabbe

Vanaf jongs af aan is alles wat met auto’s te maken heeft Stephan met de paplepel ingegoten. Altijd was hij te vinden op en rond de garage en het tankstation. Vandaag de dag is Stephan eigenaar en houdt zich bezig met de in- en verkoop van auto’s en alle bedrijfsmatige werkzaamheden.

Heeft u vragen, bent u op zoek naar een auto of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met Stephan:

Stuur een mail  of bel

Benny Krabbe

Benny is oprichter van Autobedrijf Krabbe. In 1968 is zijn drive en ambitie om dagelijks te willen werken met auto’s tot leven gekomen door Autobedrijf Krabbe op te richten. Zijn klantgerichtheid en waarden als ‘aandacht’ vormen nog steeds een belangrijke basis voor Autobedrijf Krabbe.

Tegenwoordig kunt u Benny dagelijks vinden rond de garage en ondersteunt nog steeds iedere dag waar dit nodig is!

Mark de Haan

Het vaste gezicht bij Autobedrijf Krabbe als het gaat om onderhoud en reparatie van uw auto. Met zijn jarenlange ervaring is uw auto bij Mark in goede handen.

Yazz Smeing

Onze jongste aanwinst is Yazz. Met zijn onbevangen enthousiasme en zijn passie voor auto’s en techniek is hij een goede aanvulling op ons team.

Openingstijden

Showroom en werkplaats
Ma – Vr 8:30u – 17:30u
Za 8:30 – 14:00u
Showroom buiten openingstijden op afspraak.

Tankstation
U kunt 24/7 tanken en betalen met de betaalautomaat.

Volgt u ons al op social media?

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de nieuwste auto’s en de leukste berichten! Volg ons op Instagram.

Contact

Neem gerust contact met ons op:
Autobedrijf Krabbe
Bornsestraat 18
7595 LG Weerselo

0541 66 14 87
info@autobedrijfkrabbe.nl
 Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram